Producten

Dadi’Oil nagelolie

Dadi’Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem! Dadi’Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) aan de olie toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiele oliën heeft een aangename citrus geur.
Bij Voetcompany verkrijgbaar in verschillende formaten:

E 5,90 3,75ml | E 19,50 15ml | E 64,95 71ml

Dadi'Oil Voetcompany

LCN Aroma Effect Peeling Honeydew Melon

Zeezoutpeeling met amandelolie, jojoba olie, perzikpitolie en soja olie en is zowel voor de voeten alsook voor de handen en het lichaam geschikt.
De huid wordt hiermee optimaal voorbereid op de te volgen huidverzorging.

E 9,75 50ml

LCN Honeydew Peeling

Lumos Bottom & Top Coat

Basis en Top Coat van Famous Names, de makers van het IBX systeem.
Droogt supersnel, de Bottom Coat is na 20 seconden droog en beschermt de nagel, de Top Coat na 10 minuten en laat een high gloss achter.

E 5,90 3,75ml

Lumos Voetcompany

 

 

 

Peclavus voetcrème
De natuur biedt alles wat men voor een natuurlijke huidverzorging nodig heeft. De huid bezit niet alleen heel veel zintuigen, maar heeft ook een groot vermogen om te regenereren. Het doel van de Peclavuscrème is om dit vermogen te ondersteunen. Strenge hygiene en kwaliteitscontroles waarborgen de kwaliteit van deze huidvriendelijke producten. Er zijn in de Peclavuslijn geen aardolieproducten verwerkt en geen producten van het dode dier. Verder wordt deze lijn geproduceerd zonder chemische toevoegingen. De meeste Peclavusproducten zijn gecertificeerd en voorzien van het duitse Natrue – Gûtesiegel. Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten.

Dit Natrue – Gûtesiegel garandeert:

  • Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen
  • Milieuvriendelijke verpakking
  • Geen synthetische reuk- of geurstoffen
  • Geen aardolieproducten
  • Geen silliconenderivaten
  • Geen genetisch gemodificeerde stoffen
  • Niet op dieren getest

E 8,50 75ml

PeclavusVoetcompany Peclavus Voetcompany Peclavus

LCN Buzz Footbutter

De nieuwe voetboter Buzzz van LCN maakt de zwaar belaste en vermoeide huid van de voeten weer zijdezacht en beschermt tegen uitdroging. Deze bijzondere boter bevat een aantal ware juweeltjes uit de natuur: sojaolie, glycerine, sheaboter, melkproteïne en bijenwas maken de huid van de voeten ook in de winter weer zacht en glad. Melk en honing staan al duizenden jaren bekend als schoonheidsbevorderende stoffen. Tegelijkertijd doet de geur van romige melk en zoete honing onze zintuigen denken aan een warme, knusse zomernacht.

E 14,50 200ml

LCN BuzzZ Footbutter

Tilly’s nagellak 

Tilly’s nagellak is dun, sneldrogend en brengt gemakkelijk aan. Door de vierkante dop ligt het kwastje prettig in de hand, waardoor het lakken eenvoudig wordt. Zo krijg je altijd een strak en egaal resultaat! Tilly’s nagellak zijn van professionele kwaliteit en uiteraard formaldehyde- en tolueenvrij.

E 9,95

Tilly's