VoetreflexPlus Massage

In de voeten weerspiegelt het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit.

De Plus bij VoetreflexPlus-massage staat voor een combinatie van de Chinese en de Westerse voetreflexmassage. In het Westen behandelt men alleen de voeten met een speciale duimtechniek. De Chinezen gebruiken hun lichaamsbeweging om druk uit te oefenen. Niet alleen de reflexzones op de voeten worden daarbij behandeld, maar ook worden de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en de knieën gemasseerd met massageolie. Een combinatie van Chinese en Westerse voetreflexmassage versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

Voetcompany

Voetreflexmassage is voor iedereen, jong en oud, ziek of gezond, iedereen is welkom. Ook als je geen klachten hebt kan een voetreflexmassage heerlijk ontspannend zijn. Voor veel mensen betekent de behandeling een opkikker; voor anderen een preventief middel om in balans te blijven.

De klachten waarvoor je een voetreflexmassage kunt ondergaan zijn onder andere: Hoofdpijn, vermoeidheid, stress, spijsverteringsproblemen, menstruatieproblemen, blaasontsteking, slaapproblemen, hooikoorts of verkoudheid. Maar ook voor reiniging van het lichaam na narcose, vastenkuur of ziekteperiode.

Reflexzone voetmassage
45 min E 45,-